GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

AMENNYIBEN EGYÉB KÉRDÉSED VAN, KÉRLEK HASZNÁLD AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ TELEFONSZÁMOT VAGY KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPOT .

Hogyan tudom megközelíteni?

A Zebegényen keresztülmenő 12-es főútról (Ország út) a Zebegény tábla elhagyása után kell jobbra fordulni a Márianosztrai útra.

A második lehetőségnél kell felfordulni jobbra a meredeken ívelő Nyúl útra, majd a második lehetőségnél kell balra fordulni a Szarvas útra (az első és a második kanyarodási lehetőség között viszonylag sok táv van, illetve egy nagy emelkedő, szóval bátran tovább kell jönni). 

Egész idáig segítségetekre lehet a Natura Hill tábla.

Viszonylag hosszan kell ezen a javarészt betonozott úton jönni. Majd az elágazásnál viszont arrafelé kell továbbjönni egyenesen, ahol az aszfalt elfogy. Onnan már csak kb. 100 méter, és jobbra, a hegytetőn található a Viskó.

Télen hólánc használata ajánlott.

Háziállatot hozhatok?

Kisállatokat és házikedvenceket sajnos nem áll módunkban fogadni. Abban az esetben sem, ha hipoallergén a bundája. Köszönjük megértéseteket.

Hogyan működik a dézsa?

A dézsafürdő elektromos fűtéssel működik és érkezéskor azonnal használatba vehető. Hőmérséklete nyáron időjárástól függően 26-32 fok közötti, télen kb. 38-40 fok közötti. A tetejét minden használat után kérjük minden esetben visszahelyezni, hogy mindig tiszta maradhasson.

Hogyan működik a szauna?

Panorámás finn szaunánk nem kerül előre felfűtésre, arról minden esetben a vendégnek kell gondoskodnia. Időjárástól függően 100 fokos hőmérsékletre kb 1.5-2 óra alatt fűthető fel. Használata egyszerű: a szaunában a kályha alatti bal oldali tekerővel állítható az üzemidő hossza,  jobb oldalival pedig a hőfok. Amennyiben a jobb oldali tekerő függőlegesen áll, kb. 100 fokig fogja fűteni a szaunát. Kérdés esetén kérjük telefonáljanak. 

Kocsival hol tudok megállni?

Kis- és közepes méretű autók az udvaron kialakított kocsibeállón, nagyobb méretűek pedig az utcán a ház előtt parkolhatnak. (Közepes méret: pl. Opel Astra kombi, Kia Ceed kombi, VW Golf kombi)

Mikor tekinthető foglaltnak a Viskó?

A foglaláshoz 50% előleg fizetése szükséges. Az előleget fizetheti bank- vagy hitelkártyával, vagy átutalással.. A foglalást csak sikeres kártya tranzakció, vagy a határidőig beérkezett előleg utalása esetén tekintjük érvényesnek. Erre három nap áll rendelkezésre.

Mik a lemondás feltételei?

Foglalását 14 nappal az érkezési dátum előttig szabadon lemondhatja vagy módosíthatja (a módosítás időpontjában érvényes árak szerint), utána fizetendő díj mértéke a foglalás összegének 50%-a. A befizetett előleg, illetve a foglaláskor megadott kártyaadatok késői lemondás esetén is felhasználhatók a kötbér terhelésére.

Extra takarítás lehetséges?

Természetesen, ennek díja 30.000 Ft.

Ellátás igényelhető?

A Viskó konyhája jól felszerelt, így akár közepesen komplex ételek elkészítését is lehetővé teszi. Sokunknak a főzés is kikapcsolódás :). 

Viszont ebédet és vacsorát nem tudunk biztosítan, ez önellátásos módon történik. Tippek, ha nem akartok főzni:

www.viskovendeghaz.hu/dunakanyar

 

Sütő nem képezi a konyha részét.

Bográcsozás és grillezés lehetséges?

Bográcsozásra és grillezésre van lehetőség.